Ons verhaal

Samenwerken waar en wanneer je wilt. Ravonet, partner van Yeswork, is dé totaalaanbieder van Cloud oplossingen. Met Ravonet’s Cloud oplossingen kan je plaatsonafhankelijk werken bij Yeswork in een inspirerende, informele werkomgeving.

Yeswork staat voor samenwerken in een community, dagelijks netwerken, van elkaar leren en mooie creatieve producten of diensten leveren of ontwikkelen. Niet als individu, maar samen. Flexibel werken, met passende oplossingen voor iedereen, van een lidmaatschap tot een flex bureau tot een eigen kantoor.

Bij ons kan je in onze trendy concept store in hartje Amsterdam aan de grachten een flexplek huren tegen onze zeer concurrerende prijzen. Nog iets nodig na het werk, op weg naar huis? Yeswork is erg praktisch gelegen en er zijn diverse winkels en supermarkten op loopafstand.

Help je bedrijf waardevolle contacten op te doen en andere ondernemers te ontmoeten? Klaar om je bedrijf te laten groeien? Boek vandaag nog een rondleiding!

Centraal gelegen flexplek in Amsterdam

 

Een hippe concept store waar gewerkt kan worden in het hartje centrum van Amsterdam.

Aan de grachtjes, met uitkijk naar het Anne Frank huis en de Westertoren. Een unieke locatie om te werken en kennis te delen of samen projecten uit te rollen.

Daarnaast is rondom het pand van Yeswork voldoende parkeergelegenheid.

Centraal gelegen flexwerkplek in Waalwijk

 

Waalwijk is een gunstig gelegen locatie waar en een perfecte uitvalsbasis voor alle grote steden, zowel nationaal als internationaal.

Vanuit Waalwijk zit je binnen een maximaal een uur rijden in alle grote steden in Nederland, maar ook bijvoorbeeld Oberhausen en Antwerpen liggen niet ver van Waalwijk.

Daarnaast is rondom het pand van Yeswork voldoende gratis parkeergelegenheid.

Hoe wij jou kunnen helpen

 

Samenwerken, ervaringen delen en geïnspireerd worden door en met andere Yeswork leden op een flexibele werkplek of in je eigen kantoor.

Werken in een informele sfeer met het team van Yeswork en andere flexwerkers, met alle benodigdheden van een modern kantoor. Mocht je speciale wensen hebben ook dan staan wij voor je klaar. Voor ons is niets te gek of onmogelijk!